BOOK YOUR TICKET

Purchase a Combo Package 

Purchase Gift Voucher

Kid’s Events

Friday 24th

Click the activity below to book your ticket.

Summit Carrauntoohil by the Devil's Ladder

Time: 09:30 | Duration: 6-7 hours approx | Cost: €65

Lakes of Killarney Kayak Tour

Time: 13:00 | Duration: 3 hours | Cost: €55

Guided Killarney National Park Cycle

Time: 14:00 | Duration: 3.5 hours | Cost: €45

Ross Castle Kayak Tour

Time: 14:30 | Duration: 2 hours | Cost: €40

Ross Castle Kayak Tour

Time: 15:30 | Duration: 2 hours | Cost: €40

Lakes of Killarney Kayak Tour

Time: 16:00 | Duration: 3 hours | Cost: €55

Breathwork Class with Edele

Time: 17:00 | Duration: 45 mins | Cost: €15

"Find Your Calm" Yin Yoga

Time: 18:00 | Duration: 1 Hour | Cost: €15

Wander Wild Opening Ceremony

Time: 18:00 | Duration: 1 hour | Cost: Free

Trail Run - Old Kenmare Road

Time: 18:30 | Duration: 2 hours approx | Cost: €20

Yoga & Light Therapy

Time: 19:00 | Duration: 1 hour | Cost: €15

Pushing Limits Live podcast with Shane Finn and Special Guests

Time: 19:30 | Duration: 1 hour | Cost: €10

Guided National Park Night Walk

Time: 20:00 | Duration: 1.5 hours | Cost: €15

1000kms of Chaos Premiére Documentary Film Screening & Q&A

Time: 20:45 | Duration: 2 hour | Cost: €10

Killarney House Exhibition

Time: 09:00 – 17:00| Duration: All Day | Cost: Free

Photographic Exhibition by Mícheál O'Suilleabhain

Time: 09:00 – 17:00 | Duration: All Day | Cost: Free

Blue Pool Experience

Time: 09:00 – 21:00 | Duration: 1-2 hours | Cost: €10

Muckross Lake Self-Guided Loop Walk for Families

Time: All Weekend | Duration: 3-4 hours | Cost: Free

Tomies Wood Self-Guided Loop Walk for Families

Time: All Weekend | Duration: 3-4 hours | Cost: Free

Ciars Quest

Time: All Weekend | Duration: 1.5 hours | Cost: Free

Saturday 25th

Click the activity below to book your ticket.

Sunrise Dip at Dundag with the Salty Sea Sisters

Time: 06.25 | Duration: 30 mins | Cost: €10

Samhradh's Sauna at Dundag

Time: 06:30 – 10:00 | Duration: 25 mins | Cost: €12

Sunrise Vinyasa

Time: 07:30 | Duration: 1 hour | Cost: €15

Killarney House Exhibition

Time: 09:00 – 17:00 | Duration: All Day | Cost: Free

Inner Spring Awakening - Yoga Practice & Chat

Time: 09:00 | Duration: 1 hour | Cost: €15

Reflexology with Lisa

Time: 09:00 – 18:15 | Duration: 30 mins | Cost: €20

Reiki

Time: 09:00 – 18:15 | Duration: 30 mins | Cost: €20

Trail run - Gap of Dunloe, Purple & Tomies Mountains

Time: 09:00 | Duration: 5 hours approx | Cost: €65

Mangerton Mountain Guided Hike

Time: 09:00 | Duration: 4.5 hours | Cost: €50

Mountain Melodies on Mangerton

Time: 09:00 | Duration: 5 hours | Cost: €65 |

Hag's Glen Family-friendly Guided Loop Walk

Time: 09:00 | Duration: 3-4 hours | Cost: €35

Mountain Hike to the Lost Sky Train

Time: 09:30 | Duration: 4 hours | Cost: €50

Summit Carrauntoohil by the Devil's Ladder

Time: 09:30 | Duration: 6-7 hours approx | Cost: €65

Lakes of Killarney Kayak Tour

Time: 09:30 | Duration: 3 hours | Cost: €55

Guided Killarney National Park Cycle

Time: 09:30 | Duration: 3.5 hours | Cost: €45

Reeks Steep Ground Masterclass Coimín na Peasta

Time: 09:30 | Duration: 7 hours | Cost: €85

Inisfallen Island Kayak Tour

Time: 09:30 | Duration: 2.5 hours | Cost: €50

Summit Carrauntoohil by O'Shea's Gully

Time: 09:30 | Duration: 6-7 hours approx | Cost: €75

Summit Carrauntoohil by the Devil's Ladder

Time: 09:30 | Duration: 6-7 hours approx | Cost: €65

Inisfallen Island Boat Tour

Time: 09:30 | Duration: 2 hours| Cost: €25

Torc Mountain Guided Hike

Time: 09:30 | Duration: 3.5 hours | Cost: €35

Forest Bathing

Time: 10:00 | Duration: 2.5 hours | Cost: €35

Handstand Workshop

Time: 10:30 | Duration: 1.5 hours | Cost: €30

Killarney Town Walking Tour with Tom O'Sullivan

Time: 11:00 | Duration: 2.5 hours | Cost: €15

Wander Wild Foodie Tour

Time: 11:00 | Duration: 2-2.5 hours | Cost: €62

Guided Pony Trek - Killarney National Park

Time: 11:00 | Duration: 1 hour | Cost: €55

Ross Castle to Dinis Cottage Boat Tour

Time: 12:00 | Duration: 2 hours | Cost: €30

Wim Hof Method Workshop

Time: 12:30 | Duration: 4 hours | Cost: €90

Lakes of Killarney Kayak Tour

Time: 13:00 | Duration: 3 hours | Cost: €55

Ross Castle Kayak Tour

Time: 13:00 | Duration: 2 hours | Cost: €40

The Wander Wild Run - a Hardman Event

Time: 14:00 | Duration: 1.5 hours | Cost: €25

Torc Mountain Guided Hike

Time: 14:00 | Duration: 3.5 hours | Cost: €35

Coppermines Talk & Guided Walk

Time: 14:00 | Duration: 2 hours | Cost: €15

Killarney Urban Orienteering

Time: 14:00 | Duration: 2 hours |  Cost: €10/€5

Strength and Conditioning for Hiking

Time: 15:00 | Duration: 45 mins | Cost: €15

Ross Castle Kayak Tour

Time: 15:30 | Duration: 2 hours | Cost: €40

Guided Pony Trek - Killarney National Park

Time: 15:30 | Duration: 2 hours | Cost: €90

Guided Pony Trek - Killarney National Park

Time: 15:30 | Duration: 1 hour | Cost: €55

Lakes of Killarney Kayak Tour

Time: 16:00 | Duration: 3 hours | Cost: €55

Pilates

Time: 16:00 | Duration: 45 mins | Cost: €15

Yin Yoga Worksop

Time: 16:00 | Duration: 1.5 hours | Cost: €25

'Unsinkable' Premiére Documentary Film Screening

Time: 17:30 | Duration: 90 min | Cost: €10

Wander Wild Foodie Tour

Time: 18:00 | Duration: 2.5-3 hours | Cost: €95

DraÌocht is SaÌocht Women's Circle

Time: 18:00 | Duration: 75 mins | Cost: €15

The Beat Party Workout and Dance Party

Time: 18:30 | Duration: 1 hour | Cost: €15

Yoga & Light Therapy

Time: 19:30 | Duration: 1 hour | Cost: €15

Guided National Park Night Walk

Time: 20:00 | Duration: 1.5 hours | Cost: €15

Mundy and Friends

Time: 20:00 | Duration: 1.5 hour | Cost: €29.50 | Location: St. Mary’s Church of the Sloes

Photographic Exhibition by Mícheál O'Suilleabhain

Time: 09:00 – 17:00 | Duration: All Day | Cost: Free

Blue Pool Experience

Time: 09:00 – 21:00 | Duration: 1-2 hours | Cost: €10

Muckross Lake Self-Guided Loop Walk for Families

Time: All Weekend | Duration: 3-4 hours | Cost: Free

Tomies Wood Self-Guided Loop Walk for Families

Time: All Weekend | Duration: 3-4 hours | Cost: Free

Ciars Quest

Time: All Weekend | Duration: 1.5 hours | Cost: Free

Reboot Recovery at Basecamp

Time: All Day 

Sunday 26th

Click the activity below to book your ticket.

Sunrise Dip at Dundag with the Salty Sea Sisters

Time: 07:25 | Duration: 30 mins | Cost: €10

Samhradh's Sauna at Dundag

Time: 07:00 – 10:00 | Duration: 25 mins | Cost: €12

Reiki

Time: 09:00 – 18:15 | Duration: 30 mins | Cost: €20

Reflexology with Lisa

Time: 09:00- 16:00 | Duration: 30 mins | Cost: €20

Killarney House Exhibition

Time: 09:00 – 17:00 | Duration: All Day | Cost: Free

Mangerton Mountain Guided Hike

Time: 09:00 | Duration: 4.5 hours | Cost: €50

Hag's Glen Family-friendly Guided Loop Walk

Time: 09:00 | Duration: 3-4 hours | Cost: €35

Mountain Melodies on the Paps of Anú

Time: 09:00 | Duration: 5 hours | Cost: €65

Photography Workshop and National Park Shoot

Time: 09:00 | Duration: 4 hours | Cost: €70

Mindful Vinyasa

Time: 09:30 | Duration: 1 hour | Cost: €15

Summit Carrauntoohil by the Devil's Ladder

Time: 09:30 | Duration: 6-7 hours approx | Cost: €65

Lakes of Killarney Kayak Tour

Time: 09:30 | Duration: 3 hours | Cost: €55

Reeks Steep Ground Masterclass Coomloughra

Time: 09:30 | Duration: 7 hours approx | Cost: €85

Inisfallen Island Kayak Tour

Time: 09:30 | Duration: 2.5 hours | Cost: €50

Torc Mountain Guided Hike

Time: 09:00 | Duration: 3.5 hours | Cost: €35

Mountain Hike to the Lost Sky Train

Time: 09:30 | Duration: 4 hours | Cost: €50

Trail run - Mangerton Mountain

Time: 09:30 | Duration: 4 hours | Cost: €45

Rock Climbing and Abseiling Adventure

Time: 09:30 | Duration: 3.5 hours | Cost: €60

Gap of Dunloe Traditional Boat & Hiking Tour

Time: 10:00 | Duration: 6 hours | Cost: €45

Forest Bathing

Time: 10:00 | Duration: 2.5 hours | Cost: €35

Killarney Town Walking Tour with Tom O' Sullivan

Time: 11:00 | Duration: 2.5 hour | Cost: €15

Guided Pony Trek - Killarney National Park

Time: 11:00 | Duration: 1 hour | Cost: €55

Wim Hof Method Workshop

Time: 11:00 | Duration: 4 hours | Cost: €90

Lakes of Killarney Kayak Tour

Time: 13:00 | Duration: 3 hours | Cost: €55

Ross Castle Kayak Tour

Time: 13:00 | Duration: 2 hours | Cost: €40

Samhradh's Sauna at Cronins Yard

Time: 14:00 – 18:00 | Duration: 25 mins | Cost: €12

Rock Climbing and Abseiling Adventure

Time: 14:00 | Duration: 3.5 hours | Cost: €60

Samhradh Sauna at Cronins Yard

Time: 14:00 – 18:00 | Duration: 25 mins | Cost: €12

Masters Strength and Conditioning for Hiking (over 55)

Time: 14:00 | Duration: 45 mins | Cost: €15

Killarney House Interpretative Tour

Time: 09:00 – 17:00 | Duration: 1 hour | Cost: Free

Photographic Exhibition by Mícheál O'Suilleabhain

Time: 09:00 – 17:00 | Duration: All Day | Cost: Free

Blue Pool Experience

Time: 09:00 – 21:00 | Duration: 1-2 hours | Cost: €10

Muckross Lake Self-guided Loop Walk for Families

Time: All Weekend | Duration: 3-4 hours | Cost: Free

Tomie's Wood Self-guided Loop Walk for Families

Time: All Weekend | Duration: 3-4 hours | Cost: Free

Ciars Quest

Time: All Weekend | Duration: 1.5 hours | Cost: Free

Kid’s Events – Saturday 25th

Click the activity below to book your ticket.

Mother & Baby Yoga

Time: 10:00 | Duration: 1 hour | Cost: €15

Frozen the Musical Masterclass

Time: 11:00 | Duration: 1 hour | Cost: €12

Children's Yoga

Time: 11:00 | Duration: 1 hour | Cost: €10

Gruffalo Adventure Hunt

Time: 12:30 | Duration: 1 hour | Cost: €12

The Animal Roadshow seated event

Time: 13:30 | Duration: 1 hour | Cost: €12

Urban Orienteering

Time: 14:00 | Duration: 1 hour | Cost: €5

Gruffalo Adventure Hunt

Time: 14:30 | Duration: 1 hour | Cost: €12

Spring Awakening The Musical Masterclass

Time: 15:00 | Duration: 1 hour | Cost: €12

Escape Room

Duration: All day | Cost: From €25

Ciars Quest

Duration: All day | Cost: Free

Wander Wild Kids Zone

Time: 11:00-17:00 | Cost: €10

Kid’s Events – Sunday 26th

Click the activity below to book your ticket.

Mother & Baby Yoga

Time: 10:00 | Duration: 1 hour | Cost: €15

Frozen the Musical Masterclass

Time: 11:00 | Duration: 1 hour | Cost: €12

Children's Yoga

Time: 11:00 | Duration: 1 hour | Cost: €10

Gruffalo Adventure Hunt

Time: 12:30 | Duration: 1 hour | Cost: €12

Gruffalo Adventure Hunt

Time: 14:30 | Duration: 1 hour | Cost: €12

Spring Awakening The Musical Masterclass

Time: 15:00 | Duration: 1 hour | Cost: €12

Escape Room

Duration: All day | Cost: From €25

Ciars Quest

Duration: All day | Cost: Free

Wander Wild Kids Zone

Time: 12:00-16:00 | Cost: €10

Purchase a Combo Package

Purchase Gift Voucher 

Kid’s Events